Top بیماری پروانه ای در بزرگسالان Secrets
Top بیماری پروانه ای در بزرگسالان Secrets
Blog Article
آیا میدانید تئوری اثر پروانهای میتواند باعث شکلگیری عادتهای خوب در ما شود؟ مثلا تصمیم میگیریم روزانه پنج صفحه کتاب مطالعه کنیم، این عادت خوب بهمرور یادگیری و مهارت ما را در زندگی افزایش میدهد. هر چقدر دانش بیشتری داشته باشیم، در زندگی موفقتر خواهیم بود، تصمیمهای درستتری میگیریم و بهصورت زنجیرهوار، این تصمیمها در زندگی و نسل آیندهی ما موثر خواهد بود.
محققان در حال مطالعه روشهای بهتر برای درمان و تسکین علائم بیماری پروانهای هستند، از جمله:
مادرانی که شیردهی پستانی میکنند، نباید میزان زیادی شیر بنوشند (توجه :لازم نیست شیر بخورید تا بدن شما شیر بسازد) .
نشانههای بیماری پروانهای به نوع آن بستگی دارد و عبارتند از:
بازگرداندن تحرک: ایجاد تاول و زخم زیاد میتواند باعث اتصال انگشتان پا یا دست به هم یا خمیدگی غیر طبیعی مفاصل شود، بنابراین پزشک انجام عمل جراحی را جهت اصلاح این شرایط توصیه میکند، مخصوصا اگر باعث اختلال در حرکات طبیعی شود.
بعضی وقتها صدمه به طوری جدی میباشد که حرکت کودک و استقلال او تحت تاثیر قرار میگیرد. از سایر نشانههای بیماری میتوان به موارد پایینی اشاره نمود:
مراقبت از منطقه نگهداری پوشک: در صورت check out here استفاده کودک از پوشک، باید نوارهای الاستیک را برداشته و نباید از دستمال مرطوب استفاده کرد و پوشک را با یک پانسمان غیر چسبنده یا لایه ضخیمی از پماد زینک اکساید استفاده کنید.
هر گونه علائم ابتلا به عفونت مانند تورم قرمز، گرم و دردناک پوستی
اگر دچار این مشکلات شدید، حتماً باید به پزشک مراجعه نمایید:
تغذیه بیش از حد، نوشانیدن آب میوه غلیظ به کودک، آلرژی های غذایی و استرس (بله! حتی استرس و وضع روحی اطرافیان ) می تواند در کودک موجب دل درد شود
همچنین داروی گریپ واتر یا گریپ میکسچر را در صورتی که دکتر تجویز نکرده مصرف نکنید.
حادثهی ریزش ساختمان در آبادان که اخیرا اتفاق افتاد، یکی از حوادث بزرگی بود که به دلیل سودجویی عاملان آن اتفاق افتاد. فرض کنید فردی که ناظرساختمان بود، با وجدان و شرافتکاری خود، از ساخت چنین ساختمانی جلوگیری میکرد؛ در اینصورت هرگز چنین اتفاقی رخ نمیداد.
زمانی که کودک رشد می کند، او را تشویق کنید که در فعالیت هایی که باعث آسیب پوست نمی شود شرکت کنند. شنا گزینه خوبی است.
پوست از لایه بیرونی (روپوست) و یک لایه زیرین (غشای میانی) تشکیل شده است.